Vallviva inici

El municipi de la Vall d’en Bas, a la comarca de la Garrotxa acollirà la primera edició del “VALLVIVA, Festival dels sentits”. Un festival de música, amb una ambiciosa programació, que inclou artistes amb projecció nacional i internacional.

El plat fort del Festival, girarà al voltant de la música, tot i que l’organització vol dur l’esdeveniment més enllà i oferir una proposta per omplir els sentits dels seus participants.

Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, al paratge de les brides situat al municipi de la vall d’en Bas, on els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, respirant en un entorn natural de gran bellesa, escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals, tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la garrotxa amb reconegut prestigi internacional, sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai, i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes.

[uncode_block id=”338″ inside_column=”yes”]

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

L’equip del Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, comandat per Fina Puigdevall i Martina Puigvert, oferiran un menú especial VALLVIVA.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

L’equip del Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, comandat per Fina Puigdevall i Martina Puigvert, oferiran un menú especial VALLVIVA.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Vallviva Festival dels Sentits no té cap afany de lucre i cedirà tots els beneficis a la Fundació A. Bosch de NOEL, pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.
La fundació Albert Bosch està dedicada a impulsar projectes d’investigació mèdica infantil. Actualment, junt amb la Fundació Aladina i la Fundació Small, promouen un projecte d’acondicionament i humanització de la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Una ambiciosa proposta que permetrà millorar les àrees d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques i la Unitat de Transplantaments de Medul·la Òssia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
Aquesta intervenció permetrà que a l’excel·lència mèdica de l’hospital s’hi uneixi l’alegria de la llum, dels espais harmoniosos i eficients i de les zones de descans i oci condicionades i accessibles. Tot això per estar millor durant el temps que nens, nenes i adolescents amb càncer i els seus cuidadors passen ingressats.
Per assolir aquest objectiu, ET NECESSITEM!. No podem canviar la realitat, però si podem millorar-la.

Pots fer la teva donació aquí: ES92 0128 0500 14 0100188441
O a:
Bizum al: 03052 – Àlies “REALIDAD MEJORADA

Visita’ns a realidadmejorada.org i segueix-nos a les nostres xarxes socials!

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Hi haurà servei de bar i/o restaurant?

 • Hi haurà servei de bar, en dues zones diferenciades del recinte, un estarà davant l’escenari CABANYA, i l’altre dintre l’espai AIGUA.
 • Restauració: el festival compta amb un servei de Restaurant, a càrrec dels Restaurant les Cols.
 • I una altre zona de restauració, amb taules gastronòmiques amb productes típics de la comarca.
 • El festival disposarà de taules i cadires per poder menjar i beure.
 • Es podrà menjar i beure a totes les zones habilitades per menjar i beure, excepte a la platea principal de l’escenari VALLVIVA.

A on puc adquirir les entrades?

Les entrades es podran adquirir al web vallviva.cat a partir del divendres 4 de juny.
No es preveu venda física d’entrades, només es podran adquirir a través de la web oficial del festival.

Com arribar al Festival VALLVIVA?

Si veniu de Barcelona:

 • Agafeu Ronda Litoral/B-10 des de La Rambla, Via Laietana, Plaça de Pau Vila, Carrer del Dr. Aiguader i Sortida 22.
 • Continueu per Ronda Litoral/B-10, C-33 i C-17. Agafeu la sortida 69 des de C-17.
 • Continueu per C-37 cap a la vostra destinació.

Si veniu de Vic / Osona:

 • Agafeu C-17
 • Seguiu la C-17 i C-37 cap a C-152
 • Agafeu GIV-5273 cap a la vostra destinació.

Si veniu de Girona:

 • per C-63
 • per C-25 i C-63
 • per C-66 i A-26

Si veniu d’Olot:

 • Agafeu Passeig de l’Escultor Miquel Blay i Carrer Sant Ferriol cap a Plaça Escultor Josep Clarà.
 • Després Carrer Sant Sebastià/GIP-5226 direcció a Les Preses.
 • Continueu per GIP-5226 cap a la vostra destinació.

On allotjar-se?

La Garrotxa és una destinació de turisme que ofereix una gran diversitat de propostes a fer per a tota la família i per tots els gustos i necessitats.

A través del web ca.turismegarrotxa.com o bé visitant l’Oficina de Turisme de La Vall d’en Bas es pot trobar informació de gran utilitat, tant d’allotjaments, com del teixit comercial de què disposa.

Telèfons i adreces d'interès

Informació general del festival VALLVIVA: info@vallviva.cat 

Valors i compromís social

Vallviva Festival neix amb una clara corresponsabilitat social davant dels problemes que afecten la salut de les persones i sense cap afany de lucre, per aquest motiu cedirà tots els beneficis que generi a la Fundació A. Bosch de NOEL, pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.
El projecte contribuirà a enfortir la unitat d’oncologia de l’hospital, però també a enfortir la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital.

Quines seran les mesures Covid 19?

L’organització oferirà un entorn segur sanitàriament als seus participants. S’aplicaran aquelles mesures establertes per les autoritats sanitàries en el moment que es dugui a terme el festival.

Hi haurà entrada per a menors d'edat?

No hi haurà entrades específiques per a menors d’edat. Les localitats per seguir les actuacions estan numerades i seran ocupades per una única persona.

Accés per a menors de 16 anys

Els menors de 16 anys podran accedir a les instal·lacions del festival sota la responsabilitat d’un adult que els haurà de supervisar i acompanyar en tot moment.

Persones amb mobilitat reduïda

Tots els accessos i les zones comuns de Vallviva estan adaptades a persones amb diversitat funcional. Podran adquirir les seves entrades a la web del festival fins a completar l’aforament total.

Organitza:

Patrocinador Oficial:

Col·labora:

En benefici de:

Produeix:

Amb el patrocini de:

Empreses col·laboradores:

Mitjans oficials:

Mitjans col·laboradors:

Privacy Preference Center