Festival Vallviva

El Festival VALLVIVA neix del compromís dels seus promotors amb la comarca de la Garrotxa, així com el compromís amb l’esperit solidari. D’aquesta manera, el Vallviva pretén fomentar l’activitat cultural i d’oci a la Garrotxa, projectant alhora una imatge de turisme de qualitat, i fent que la integritat dels beneficis del festival vagin destinats a projectes socialment responsables.

Finca Les Brides.

17178. La Vall d'en Bas. Girona

Respira

l’aire en un entorn idíl·lic gaudint de la natura, les plantes, les flors i el paisatge que ens envolta.

Escolta

l'oferta musical de qualitat amb caps de cartell de projecció internacional, escollides per gaudir en un ambient de calma i tranquil·litat.

Nota

el tacte de la natura, la gespa, les flors i les plantes que ofereix l’espai.​

Tasta

una oferta culinària de primer nivell, de productors i elaboradors comarcals, amb productes KM0 amb reconegut prestigi internacional.​

Visualitza

espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes.​

Espais

Festival Vallviva 16-07-88-min
Escenari Nau
És un espai perfecte per fer els concerts de mitjanit tot prenent una copa. És un escenari cobert, on els assistents podran gaudir tant de grups emergents com d’artistes de renom. A part també de DJ de reconeguda trajectòria. Grans artistes com Mishima, Sofía Ellar o Guillem Roma, Eric Vinaixa o Grabu han pujat en aquest escenari.
Escenari Cabanya
És el més petit dels tres. Es tracta d’un escenari de caràcter més íntim, ubicat en un bosc molt acollidor, on l’artista té l’oportunitat de connectar molt bé amb el seu públic. És un espai idoni per artistes emergents i de petit format. Artistes locals com Jessica Mellado, Massa, Toni Beiro, Agnès Algueró, Manzau i  artistes emergents com Maria Hein, Joan Pau o Alba i Santi Careta han actuat en aquest escenari de petit format.
Escenari Vallviva
El principal i més gran dels tres, on cada nit els assistents podran gaudir de l’actuació de l’artista principal (el dijous i el divendres hi haurà una platea de cadires). Artistes de gran renom com Rosario, Sergio Dalma, Stay Homas, Judit Nedderman o Manel han actuat en aquest escenari.

Les Brides, La Vall d'en Bas.
entrades@vallviva.cat

© 2023 Vallviva Festival.