Una experiència única

Creixem, però sense oblidar les nostres arrels. El VALLVIVA és un Festival solidari sorgit de la voluntat de crear un espai de celebració, un punt de trobada i un esdeveniment únic al cor de la Garrotxa. 

Som més grans, més espectaculars, més solidaris que mai i estem preparats per convertir el Festival en una experiència encara més inoblidable. Aquest creixement, sumat a una oferta musical de primer nivell, gastronomia de proximitat i una proposta de restauració de quatre restaurants d’Estrella Michelin, ha permès crear una experiència única, responsable i en plena connexió amb la naturalesa.

Finca Les Brides.

17178. La Vall d'en Bas. Girona

Espais

Festival Vallviva 16-07-88-min
Concerts de nit

És un espai perfecte per fer els concerts de mitjanit tot prenent una copa. És un escenari cobert, on gaudir de petits artistes o de les sessions DJ. Grans artistes com Ramon Mirabet, Mishima o Sofía Ellar han fet ballar els seus millors temes en aquest escenari.

El Village

El centre del Festival, un espai on la natura i la cultura conflueixen de manera perfecta amb la millor gastronomia del territori. Un espai on sentir la frescor de la gespa i connectar amb la vall en una vista panoràmica 360º.

Escenari Vallviva

El principal i més gran centre d’atenció musical, on cada nit es podrà gaudir de l’actuació de l’artista cap de cartell. Grans noms com Ana Mena, Víctor Manuel, Joan Dausà, Rosario o Sergio Dalma han actuat en aquest espai.

Privacy Preference Center