Espai Gastronòmic


El Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, amb Fina Puigdevall i Martina Puigvert tot el seu equip oferiran un menú especial VALLVIVA. La cuina de la Fina i la Martina transmet molt amb pocs elements. Li agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.

Els sopars especials

El sopar es podrà reservar mitjançant la web del festival. Cada dia el Restaurant disposarà d’una capacitat per a 258 persones, respectant les distancies de seguretat.

Taules gastronòmiques

Tots els visitants que no optin pel sopar, també disposaran de diferents punts de venda d’aliments i begudes a preus assequibles. Es preveu que hi hagi diferents parades amb productes de proximitat a diferents ubicacions del recinte.

En total el Festival comptarà amb quatre escenaris, l’escenari VALLVIVA, visible des de tot el recinte, l’escenari CABANYA, un escenari de caire més íntim, ubicat en un bosquet acollidor, l’escenari MERCADET, a la zona d’exposició i paradetes, i l’escenari AIGUA, un quart escenari cobert amb música de DJ’s de reconeguda trajectòria, a part de l’escenari natural del prat, on hi haurà altres intervencions i activitats.

El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el “Vallviva”. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.