El recinte del Festival VALLVIVA


El Festival VALLVIVA se celebra al recinte de Les Brides, un espai únic, al cor de la Vall d’en Bas. De fet, és un dels grans protagonistes i atractius del Festival. Tots els assistents queden atònits quan accedeixen a l’espai, ja que tenim la sort de ser l’únic Festival on es pot caminar sobre gespa natural.

El recinte es compon de diferents àrees: la zona del village on hi trobaran parades gastronòmiques amb taules i cadires per sopar; i la zona del sopar gastronòmic, on els assistents que ho desitgin tenen l’oportunitat de sopar en un bosc i sota les estrelles d’un menú degustació elaborat pel Restaurant Les Cols.

El Festival VALLVIVA compta amb els següents escenaris:

L’escenari VALLVIVA, el principal i més gran dels tres, on cada nit els assistents podran gaudir de l’actuació de l’artista principal (el dijous i el divendres hi haurà una platea de cadires). Artistes de gran renom com Rosario, Sergio Dalma, Stay Homas, Judit Nedderman o Manel han actuat en aquest escenari.

L’escenari CABANYA, és el més petit dels tres. Es tracta d’un escenari de caràcter més íntim, ubicat en un bosc molt acollidor, on l’artista té l’oportunitat de connectar molt bé amb el seu públic. És un espai idoni per artistes emergents i de petit format. Artistes locals com Jessica Mellado, Massa, Toni Beiro, Agnès Algueró, Manzau i  artistes emergents com Maria Hein, Joan Pau o Alba i Santi Careta han actuat en aquest escenari de petit format.

L’escenari AIGUA, és un espai perfecte per fer els concerts de mitjanit tot prenent una copa. És un escenari cobert, on els assistents podran gaudir tant de grups emergents com d’artistes de renom. A part també de DJ de reconeguda trajectòria. Grans artistes com Mishima, Sofía Ellar o Guillem Roma, Eric Vinaixa o Grabu han pujat en aquest escenari.

El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el VALLVIVA. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.

Espai Gastronòmic


El Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, amb Fina Puigdevall i Martina Puigvert tot el seu equip oferiran un menú especial VALLVIVA. La cuina de la Fina i la Martina transmet molt amb pocs elements. Li agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.

Els sopars especials

El sopar es podrà reservar mitjançant la web del festival. Cada dia el Restaurant disposarà d’una capacitat per a 350 persones.

Taules gastronòmiques

Tots els visitants que no optin pel sopar, també disposaran de diferents punts de venda d’aliments i begudes a preus assequibles. Hi haurà diferents parades amb productes de proximitat a diferents ubicacions del recinte.