En total el Festival comptarà amb tres escenaris:
  • L’escenari VALLVIVA, visible des de tot el recinte.
  • L’escenari CABANYA, un escenari de caire més íntim, ubicat en un bosquet acollidor.
  • L’escenari AIGUA, un escenari cobert amb espectacles de màgia i circ durant el capvespre i música de DJ’s de reconeguda trajectòria, a part de l’escenari natural del prat, on hi haurà altres intervencions i activitats.

El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el “Vallviva”. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.

Espai Gastronòmic


El Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, amb Fina Puigdevall i Martina Puigvert tot el seu equip oferiran un menú especial VALLVIVA. La cuina de la Fina i la Martina transmet molt amb pocs elements. Li agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.

Els sopars especials

El sopar es podrà reservar mitjançant la web del festival. Cada dia el Restaurant disposarà d’una capacitat per a 258 persones, respectant les distancies de seguretat.

Taules gastronòmiques

Tots els visitants que no optin pel sopar, també disposaran de diferents punts de venda d’aliments i begudes a preus assequibles. Es preveu que hi hagi diferents parades amb productes de proximitat a diferents ubicacions del recinte.