Fundació Vallviva

El Festival va néixer l’any 2021 com a iniciativa de l’empresa ROYALVERD, però a la darrera edició es va crear la Fundació VALLVIVA, fundada conjuntament amb l’empresa NOEL ALIMENTÀRIA. Aquesta, té per objectiu fomentar qualsevol projecte o activitat, encaminada al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment les afectades per malalties de càncer.

Fundació
Albert Bosch

Projecte Realitat Millorada.
“L’any 2004 Noel Alimentaria, SAU, creient en la necessitat d’aportar valors a la societat, va decidir crear la Fundació Albert Bosch, amb l’objectiu i missió de promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones al llarg de la seva vida.”

Fundació
Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 i se centra en la promoció de la salut I la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malatia oncològica.

Projecte
Juan Carlos Unzué

La Fundació VALLVIVA dedicà el segon dia del Festival a col·laborar en un projecte de recerca pel tractament de l’ELA. El projecte Unzué treballa juntament amb la Dra. Povedano, de l’Hospital de Bellvitge, en un estudi científic centrat en aquesta malaltia. Amb els recursos necessaris, es podrà continuar avençant en el coneixement i recerca de tractaments per l’ELA.

fundaciobosch.org

oncolliga.cat

Les Brides, La Vall d'en Bas.
entrades@vallviva.cat

© 2023 Vallviva Festival.