Divendres 14 de juliol

Captura de pantalla 2023-04-04 a las 12.34.55-min

Joan Dausà

22.30 h

Si si, ja fa deu anys que Joan Dausà va decidir començar a explicar històries a través de les seves cançons. I sort que va ser així, ja que amb una dècada dalt dels escenaris Dausà ens ha mostrat la gran vàlua com a compositor, i la gran capacitat d’emocionar-nos que només ell sap com fer. Jo Mai Mai, gira 10 anys, és una mirada amb nostàlgia d’aquests primers deu anys de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits. Des de l’imprescindible Jo Mai Mai, a la compromesa Una Altra Manera de Viure, a les festives La Gran Eufòria, Tot Anirà Bé o Ho Tenim Tot o a la recent Queda’t Així. I atenció perquè la Judith, la protagonista del Jo Mai Mai, contraataca amb una nova cançó, que es publicarà durant la primavera vinent i que suposa la segona part d’aquest celebrat himne. Una festa que gaudirem plegats!
Captura de pantalla 2023-04-12 a las 11.40.50

La Guardia

23.59 h

La Guàrdia és una banda de música rock que es va formar a la ciutat de Granada a la primera meitat dels anys vuitanta. La seva carrera es divideix en dues etapes: una primera des del 1983 fins al 1997 i una altra des del 2003 fins avui. Han aconseguit vendre més d’un milió i mig de còpies i es considera, per la crítica especialitzada, com una de les formacions més importants de la història del rock a Espanya. Enguany pugen a l’escenari per celebrar el seu 40è aniversari.
Captura de pantalla 2023-03-27 a las 10.06.51

Pep Poblet

20.00 h

Pep Poblet és un dels saxofonistes més prestigiosos del nostre país. Conegut per la seva participació en diferents programes de televisió, ha format part de grups com Duble Buble, la Salseta del Poble Sec o l’Orquestra Maravella. Ha participat en gires d’artistes de primera línia com Lluís Llach, Manuel Carrasco, David Bisbal,Victor Manuel i Ana Belén i ha col·laborat en concerts i gravacions de Sopa de Cabra, Lax & Busto, Pau Riba, Beth, Nina i Rosa López, entre d’altres. Amb una trajectòria de 7 discs al mercat, ha estat reconegut amb nombrosos premis de reconeixement i ha enregistrat més de 100 discs amb diferents grups de tots els estils, a més de gravacions per a publicitat, ràdio, bandes sonores de pel·lícules i televisió.

Les Brides, La Vall d'en Bas
entrades@vallviva.cat

© 2023 Vallviva Festival.

Privacy Preference Center