Dissabte 15 de juliol

Captura de pantalla 2023-03-27 a las 10.52.32

Ana Mena

22.30 h

Ana Mena (Màlaga) és cantant i actriu i des de molt petita va començar a destacar en el món de l’entreteniment. Ha col·laborat amb nombrosos artistes de la talla de Becky G, De La Ghetto, CNCO, Descemer Bueno, Fred de Palma, Omar Montes i Natalia Lacunza. Fins ara ha aconseguit 1 disc de Diamant (França), 44 discos de Platino i 4 discos d’Or i s’ha posicionat com una de les artistes femenines més importants i imprescindibles de la nova escena musical espanyola, alhora que desenvolupa una exitosa carrera internacional a Europa i Llatinoamèrica.
Captura de pantalla 2023-03-27 a las 10.43.38

Ramon Mirabet

20.00 h

Després de dos anys de silenci, l’artista torna més fort que mai a 2022 amb el que serà possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu “Free”, sense abandonar els sons oberts de gran festival a què ens tenia acostumats després dels seus treballs Home Is Where The Heart Is, publicat el 2016 i Begin Again, del 2019, tots dos sota el segell Warner Music Spain. El nou disc ha estat composat durant dos anys i després d’experiències de recerca personal com el confinament i la Gira del Mar 2021, una aventura musical en un veler centenari per la costa mediterrània i balear. El 2023 traurà un nou disc que inclou els seus millors hits, llançarà un documental de la “Gira del mar” i celebrarà als escenaris els 10 anys de credibilitat i bona música en una gira especial que posarà fi a la seva primera etapa de cançons de tall internacional.
Captura de pantalla 2023-04-04 a las 11.49.04

Núria López

23.59 h

Des de ben petita ja cantava pels racons del restaurant familiar, i va ser durant l’adolescència que va començar classes de cant i interpretació. Després de formar-se en teatre musical, durant la va tenir l’oportunitat de formar part de la primera edició del talent televisiu Eufòria amb un llarg recorregut, quedant com a tercera finalista. Prèviament al concurs va audicionar pel musical El Rey León, on va ser acceptada com a Cover de Nala, Cover de Sarabi i Ensamble, incorporant-se a la companyia un cop finalitzat Eufòria. Arrel del seu pas per Eufòria i la seva experiència professional en el sector del teatre musical, decideix apostar per la seva carrera com a artista i inicia un projecte musical propi. Durant els últims mesos ha cantat al Palau Sant Jordi, i al Teatre Condal començant l’etapa dels seus concerts com a cantant independent.

Les Brides, La Vall d'en Bas
entrades@vallviva.cat

© 2023 Vallviva Festival.

Privacy Preference Center