Dimecres 12 de juliol

Concert inaugural d’Emociona’t amb la Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya i la polifònica de Puig-reig a l’auditori de Girona. Pere Duran/Nord Media

Himnes del cor

amb Beth, Manu Guix, La Pau i Joan Garrido

El projecte Emociona’t amb la SCCC: Himnes del Cor, iniciat just abans de la pandèmia, neix de la iniciativa de la Fundació Metalquimia, que desemboca en un doll musical que combina l’experiència de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) i la Polifònica de Puig-reig. Seguint amb el leitmotiv “Emociona’t amb la SCCC”, “Himnes del Cor”, és un recull de peces que han esdevingut per la seva capacitat d’emocionar i “d’arribar al cor”, emblemàtiques i representatives. En aquesta ocasió, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya compta amb la participació dels cantants Beth, Manu Guix, Paula Giberga i Joan Garrido, a més de la Polifònica de Puig-reig, que han tingut una excel·lent acollida i un gran resultat en ràdio i plataformes digitals.
Captura de pantalla 2023-03-27 a las 10.02.25

Roger Padrós

Sempre a prop de la música, comença a estudiar piano de ben petit i des de llavors fins a l’actualitat no ha parat de formar-se. D’adolescent introdueix la veu com a instrument principal i comença a treballar per poder cantar les seves pròpies cançons. Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l’oportunitat de formar part de la setena edició de «La Voz», on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l’aposta per una carrera artística professional. Els últims dos anys engloben més d’una trentena de concerts per temporada a piano i veu o amb la seva banda a sales de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Madrid i altres. A part de la gira també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d’artistes reconeguts. L’octubre del 2022, apostant per un equip jove en la producció i el desenvolupament del seu projecte presenta el primer àlbum discogràfic.

Finca Les Brides. 17178. La Vall d'en Bas
entrades@vallviva.cat

© 2023 Vallviva Festival.

Privacy Preference Center