El Festival va néixer l’any 2021 com a iniciativa de l’empresa ROYALVERD, però enguany s’ha creat la Fundació VALLVIVA, fundada conjuntament amb l’empresa NOEL ALIMENTÀRIA. Aquesta, té per objectiu fomentar qualsevol projecte o activitat, encaminada al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment les afectades per malalties de càncer.

La segona edició del festival va destinar íntegrament tots els beneficis a tres Fundacions solidàries: Fundació Albert Bosch, Fundació Oncològica de Girona i el projecte d’investigació d’ELA.

FUNDACIÓ ALBERT BOSCH

Projecte Realitat Millorada – “L’any 2004 Noel Alimentaria, SAU, creient en la necessitat d’aportar valors a la societat, va decidir crear la Fundació Albert Bosch, amb l’objectiu i missió de promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones al llarg de la seva vida.”
www.fundacioabosch.org

FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA

“La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 i se centra en la promoció de la salut I la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una
malaltia oncològica.”
www.oncolligagirona.cat

PROJECTE JUAN CARLOS UNZUÉ

La fundació VALLVIVA va dedicar el segon dia del Festival VALLVIVA a col·laborar en un projecte de recerca pel tractament de l’ELA. El projecte Unzué treballa juntament amb la Dra. Povedano, de l’Hospital de Bellvitge, en un estudi científic centrat en aquesta malaltia. Amb els recursos necessaris, es podrà continuar avençant en el coneixement i recerca de tractaments per l’ELA.

No us perdeu la conferència que va dur a terme en Juan Carlos Unzué el passat 15 de juliol a la sala d’actes del recinte de Les Brides. Unzué va explicar-nos com viu la malaltia i com l’esport l’ha ajudat a veure-la en positiu. De ben segur que la xerrada us servirà per conèixer en profunditat com és la vida d’un malalt d’ELA i com la viu ell en el seu dia a dia.