Divendres 15 de juliol

ROSARIO FLORES

“Te lo digo todo y no te digo na” és en paraules de Rosario, “una renovació, ensenya a una Rosario renovada amb un canvi d’actitud, de maduresa. Un cop acabat m’he adonat que estic davant un disc fresc, amb molta energia per ballar-lo i sentir-lo en directe”

GRABU

El passat mes de novembre van veure a la llum els dos primers singles per títol “Evening Thoughts” i “Morning Nostalgia”. Aquest mes de febrer s’han publicat el tercer i quart singles “Feeling The Groove” i “Opening Jam 1”. Segons Grabu, aquests singles han estat concebuts com unes jams sessions en directe al més pur jazzístic, minimalista, sent com un viatge que tenen un inici i un final per l’espectador. El viatge que planteja Grabu es basa en les preocupacions i experiències pròpies relacionades amb la salut per finalitzar a una destinació que hauria de ser diferent.

MISHIMA

Presentació en directe del seu nou àlbum, L’aigua clara.

Una pandèmia i molts, moltíssims, concerts després, Mishima presenta en directe el seu nou àlbum, L’aigua clara (TRIS, 2022). Gravat a Black Box, el santuari de Peter Deimel a Angers (França), no només insisteix en la seva aposta per la contundència sonora i la profunditat literària sinó que la sublima. Cinc anys desprès d’Ara i res (2017), David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) assoleixen la plenitud al seu novè disc d’estudi, el desè de la seva carrera si hi afegim el directe Ara i aquí (2019). La maduresa era (és) exactament això.

AGNÈS ALGUERÓ

Bosc Endins, el primer disc que treu al mercat, és un recull les seves millors cançons pròpies. Editat per U98 Music, ha estat creat i gravat al seu poble, Batet de la Serra, amb el seu productor, amic i veí Dani López. El pop rurali intimista és la base de Bosc Endins, amb lletres que ens parlen d’amor, de naturalesa, de mons imaginaris i de la cruesa de l’ésser humà. Cançons creades per guitarra i veu però acompanyada del guitarrista Arnau Grabulosa.