Dissabte 16 de juliol

STAY HOMAS

Ja fa dos anys que el grup que ens va enamorar des d’un terrat de Barcelona, ara arriba als escenaris amb ritmes per a tots els gustos. Reconeguts per grans artistes internacionals presenten el seu nou disc, “Agua” (Sony Music, 2020), amb el que han voltat arreu del mon i s’han consolidat com un dels grups emergents del panorama internacional.

TONI BEIRO

Toni Beiro a sobre l’escenari en directe és pura energia, té l’habilitat de conquistar l’escenari amb la força de la seva veu i la seva guitarra, sempre acompanyat d’un somriure a la boca.

Les seves cançons parlen de les petites grans coses que donen sentit a la vida. Aposta per fer música de qualitat, que fa que t’arribi al cor.

SOFÍA ELLAR

Un fenòmen pop que compta amb més d’1 milió d’oients a Spotify i supera les 45 milion de visualitzacions totals a Youtube. Després de publicar el seu primer àlbum l’any 2017 els seus singles han estat un èxit. Un dels seus últims singles “Bañarnos en vaqueros” va esdevenir número 1 en el rànquing de descàrregues a iTunes. Premiada en nombroeses ocasions, promet sensacions úniques en un dels pocs concerts ue farà a Espanya aquest any.

JESSICA MELLADO

Amb arrels andaluses, la seva afició per cantar li ve des de petita, però no és fins als 16 anys, quan el seu pare li regala la seva primera guitarra i comença a composar les seves primeres cançons, i animada per la seva familia i amics segueix composant.

El passat abril de 2022 ha publicat el seu tercer disc anomenat Desordenado.