SERGIO DALMA

L’artista que acumula més de quatre milions de còpies venudes en aquests més de 30 anys d’experiència, plens d’èxits que formen part de l’imaginari nacional. Un nom i una veu autèntiques. Un intèrpret essencial per l’escena musical espanyola d’ahir, d’avui i de demà que presenta el seu últim projecte discogràfic, “Alegria”, carregat d’energia positiva i bones vibracions.

ÈRIC VINAIXA

L’artista presenta el seu nou projecte La més bonica història, un disc que deixa entreveure ja una evolució i orientació cap a una atmosfera més lluminosa i positiva, amb sonoritats noves, però sense perdre la manera de fer que defineix el seu estil: elegància, intensitat, unes lletres més humanistes que mai i el seu carisma seductor a dalt de l’escenari. És una proposta de fusió de pop, rock i cançó d’autor.

GUILLEM ROMA

Riquesa musical, cançons amb personalitat pròpia i creativitat és el que desprèn la música de Guillem Roma, al que alguns han anomenat el “Beirut català”. Una proposta fresca, original i que fuig d’etiquetes i fòrmules estandarit- zades. L’optimisme i la màgia de la seva música amb una energia personal i propera l’ha consolidat com un dels artistes emergents més original del moment.

MARIA HEIN

La jove felanitxera que porta anys formant-se com a pianista, tocant la guitarra i, recentment, experimentant i creant les seves pròpies lletres i melodies.

De la mà de Ferran Palau, presenten Continent i contingut, un disc debut que dibuixa una trajectòria rotunda, una aposta ferma que ja s’ha pogut escoltar en escenaris com els de La Mercè o Barnasants.