En aquesta edició del VALLVIVA, Ferrer Xocolata ens ha dedicat un bombó inspirat en els artistes caps de cartell. Descobreix la història que amaga cada un d'ells i les emocions que transmet.
Bombó "Emociona't"
El bombó "Emociona't" està compost a partir de cafè molt, infusionat amb nata, per poder
obtenir una ganache amb un gust torrat i intens similar al del cafè acabat de fer.
És un dels clàssics de la bomboneria en general, però se li ha donat la volta canviant-lo
d'aspecte i afegint-hi el gust de l'avellana torrada. Per prendre'l assegut escoltant la
banda sonora de la música del nostre país!
Bombó "Amics de les Arts"
Aquest bombó es compon per una ganache de xocolata blanca infusionada amb espècies i
fruites de sempre, com la llimona, la canyella i la vainilla. Aporta dona un gust molt
proper, familiar, semblant al de la crema catalana. Un bombó d’aquí per un grup
proper!
Bombó "La Oreja de Van Gogh"
El bombó pensat per agradar tant a grans com a petits, amb gustos que et traslladen a
diferents moments de la vida; als estius de fa uns anys, al costat del mar, amb els
amics, la parella... recordant bells moments amb bandes sonores de
grups mítics, com "La Oreja de Van Gogh".
Un bombó dolç i afruitat, amb un caramel de vainilla i una ganache de pinya.
Bombó "Álvaro de Luna"
El Bombó de Yuzu i cruixent d’avellana està compost a partir d’un cítric Japonès, àcid i dolç a la vegada, però amb el toc de
l’avellana, energia pura.
Una barreja de gustos trencadora, però molt equilibrada.
Bombó "Vallviva"
I finalment el bombó Vallviva, que representa aquest festival de cap a peus!
Està compost per tres parts; la inferior, de trufa de xocolata negra, en representació de la terra ferma. Seguidament de la capa verda, feta amb una ganacha de te matxa, elogiant la gespa verda i còmode per on podem passejar descalços durant el festival.
I a la part superior, cobrint el bombó, trobem la V envoltada de blanc en representació de tots els voluntaris i col·laboradors que fan possible el Festival Vallviva.
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.D'acord